Nasze produkty

Nasze cydry powstają w oparciu o autorskie receptury.

Cydry Smykan
Stary Sad
Powstał w wyniku kupażu starych odmian jabłek pochodzących z 70 letnich, ekologicznych sadów rosnących w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Smykan
Powstał na bazie odmian jabłek pochodzących z sadów rosnących w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczynów, niefiltrowany i niepasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Jaskół
Powstał z kupażu odmian 3 jabłek: grochówka, jonagoret, champion, pochodzących z ekologicznych sadów rosnących w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.

Czytaj więcej
Cuvee Garage
Powstał ze świeżego suku z jabłek rosnacych w starych, ekologicznych sadach Beskidu Wyspowego. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczynów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Wyspowy
Ten tradycyjny cydr powstał na bazie jabłek pochodzących ze starych, ekologicznych sadów rosnących w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Golden Delicjusz
Cydr Jednoodmianowy, powstał na bazie odmiany Golden Delicjusz, pochodzących z ekologicznych sadów, rosnących w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Grochówka
Cydr jednoodmianowy, powstał na bazie odmiany Grochówka, pochodzącej z 70- letniego sadu, rosnącego w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.

Czytaj więcej
Pink Lady
Cydr jednoodmianowy powstał z odmiany Pinowa, pochodzącej ekologicznego sadu rosnącego w Beskidzie Wyspowym. Produkt 100% naturalny nie zawiera siarczanów, niefiltrowany i nie pasteryzowany z naturalnym osadem.
Czytaj więcej
Krótko CYDR SMYKAN
Produkcją cydru zainteresowaliśmy się w okresie embargo nałożonego na polskie jabłka przez Federcję Rosyjską. Początkowo były to domowe próby, które wychodziły całkiem obiecująco więc postanowiliśmy zainwestować i rozszerzyć projekt na szerszą skalę.
Po ciężkich przeprawach z polskimi przepisami, finalnie po prawie 2 latach, udało nam się wprowadzić produkt na rynek pod marką CYDR SMYKAN.